v. 50

ojojoj vad det har hunnit hänt mycket sen sist. Jag har fått jullov!!! I skrivandens stund sitter jag hemma i hudik, det är tredje advent men jag har inte ens hunnit tända det tredje ljuset, det är under all kritik men till mitt försvar vill jag bara säga att man slappar ju totalt ihop när man kommer hem och inte behöver lyfta ett finger, allt bara händer ändå på nåt mystiskt sätt. Det känns riktigt bra att få lite hemlagad mat, det var ett tag sen det blev det nu... illa illa men nu ska det bli bättring.

I tisdags var jag med om en chockande olycka, jag höll på att skära av mig mitt lilla lillfinger, och det med en sax...det hela inträffade vid lunchtid när jag skulle försöka göra ett hål i mitt skärp med en sax. Kort och gott så blev det ett hål i lillfingret istället för i skärpet men efter en snabbis till vårdcentralen som ligger runt hörnet hos mig i örebro och efter att ha cachat in 80 kr till landstinget är det nu fint hoptejpat.

Har även hunnit med kola och pepparkaksbak hemma hos Nalli och ett litet glöggparty hemma hos Hanna Evert, trevligt trevligt fick en alldeles alldeles underbar gold shimmer bodylotion vid en litet julklappsbyte. Tokigast av allt var nog att jag och HannaFN köpt samma sak...toksnygga kökshanddukar från Åhlens med muffins och dammsugare på...lustigt; har nog umgåtts för mycket nu...men vi båda lever ju efter maximen lev farligt dö ung så vi ska nog fixa det.

Oooops I did it again, ännu ett monsterinlägg.

Bild.

MalinJoel in Africa.
För alla er som länge undrat har ni här en bild på er eminenta författarinna och hennes snygge hotta fjolla.

Livet v.49

Förstår att ni alla väntat med stor spänning på mitt nästa inlägg, så här kommer ett. En vecka kan gå grymt fort och jag har hunnit med en hel del om jag själv får säga det. Ett axplock är bl.a. solning, julkonsert x2, shopping shopping shopping.
Ok jag har gjort av med en del pengar, ja det har jag sannerligen gjort men mestadels på klappar.
Förra helgen var min Joel här, helgen bestod mest av ett enda lååångt ätande. Jag kan ju va rätt grym på att få mina käkar att gå när det gäller godis men jag är rätt så bra på lussekatter oxå. Vi hann med en settlers-battle med makarna Milton på lördag kvällen, vilken joel gick segrande ur. Det är ju skit för jag hade gärna vunnit...
Har haft lite härliga föreläsningar i ip-rätt d.v.s. svensk-internationell process- och privaträtt den här veckan plus att järngänget (även kallat för Munk Null) hunnit med att skriva ett pm på sisådär 5h. Gött att va grym!
Var på julkonsert i tisdags, väldigt bra ja väldigt bra. Nu ikväll var jag och Hanna x2 på ännu en julkonsert, den var på Stortorget och det var helt knökat med folk, tokigt kul med en folkfest och det bästa med allt var att efter ca. 15 min gick vi och fika!

Känner att jag vill avsluta detta inlägg med en nyttig maxim: Lev farligt, dö ung.

RSS 2.0