candyking

blev ingen snickers kingsize. slog till på karamellkungen istället. det funkar men... har i princip förätit mig på karamellkungen... men ibland har nöden ingen lag. kunde inte gå till faster eva och köpa godis då halva örebro firar  festivalborg där i krokarna. muppigt att gå själv och köpa godis i pyjamas. yes jag är en eremit idag (och i princip alla dagar eftersom det inte finns någon som är lika kul som mig själv) orkar inte höra kommentaren av kassörska heller, hon pratar alltid alltid med mig och alltid alltid när jag köper lösgodis för 50:-...lugnt kväll ensam? är inte direkt den kommentar jag känner för när jag kommer skabbig och utan vänner för att köpa godis en måndagkväll eller är du nervös inför bröllopet??? nyfiken värre. majnd jor åvn bissnis, jag kan  ju typ vara dödssjuk och inhandla min sista måltid eller ännu värre joel kan ha varit otrogen och gjort en strippa med barn så det inte blir något big wedding. tänk om jag skulle bryta ihop där, kasta mig på golvet och frenetiskt börja slicka och tugga på godisarna på nedersta hyllan...åååå uppslag; gratis godis!


Grattis Marthin

ok, det här är illa. min lillebror fyllde år igår. jag glömde inte bort det, nä så illa är det inte. jag har stenkoll på sånt.
men tyvärr tyvärr kunde jag inte blogga igår. det är under all kritik. måste komma ihåg och vara mer förutseende nästa år.
Ok lillebror, GRATTIS GRATTIS!

självklart kommer en bild snart. kan bara inte bestämma mig om jag ska ta kortet på ärret från blindtarmen eller ej...fast det förstås då kanske jag får massa anmälningar. stötande bilder är inte bra. och inte starka bilder heller för den delen.

Oooops det blev blindtarmsbilden. living on the edge.


Grattis kungen!

vad är det för en dag?
är det en vanlig dag?
nej det är ingen vanlig dag för det är kungens födelsedag
HURRA HURRA HURRA!

vilken dag, kungens födelsedag.
hur firar ni? jag ska nog fira med en snickers kingsize.


Carl XVI Gustaf fyller 61 år idag.

örebro; 30 april

I´m back!

hemhjälp sökes

jaha mmhm. dags att börja packa någon? hallå slaven, vart är du?
blir så spännande och se vad jag kommer glömma. en wild gissning är pyjamas. eller astmasprayen.
för er som inte håller samma tempo som mig ska jag ta tåget till vingåker imorgon 08:05, skoj hoj. not. men väl framme ska det nog bli bra. vingåkers factory outlet. shopping. sen vidare till berga för att gå på kalas. hoppas det blir fiskdamm. och det utan äckliga clementiner. blev tillräckligt orange i julas.
nä slaven har inte packat klart än, inte ens börjat faktiskt. att man ska behöva göra allt själv. det skulle vara så bra med en slav. såg ett avsnitt av outsiders för någon månad sen. det handlade om slavar. en kvinna hyrde en gubbe över dagen, tror att han kom från göteborgstrakten. någon som vet? skulle vilja bli kallad för master. som dobby i harry potter gjorde till malfoys onda pappa.

       

illa illa

jag har sjukt ont i halsen.
sist slutade det med 39,6°C i feber.

fredag

vissa saker i livet får konsekvenser. 
väckarklockan kl 06:59.
in i dushen. snabbt raka benen. vilket gick grymt snabbt då jag lyckades med bedriften att bara raka ett ben. man kan nog säga att jag glömde det andra. in i dushen igen och rätta till misstaget.
tandborstning med pumptvål, då något pucko måste bytt plats på min tandkräm och tvålen under natten.
öm lilltå efter luftfärd av mascaran och en lortig spegel. stort svart mascara streck. sexy.
vattnat blommorna utan missöde. hitintills.
just det ja mina maasaigubbar for i golvet när jag skulle öppna fönstret.
livet spelar mig ett spratt, men jag går inte på det. jag ska stå emot. mig lurar ingen.

trisse katt

istället för att plugga leker jag med korridorskatten.
kan man ta med det i sitt kommande CV, kreativ,spontan och djurvän?
jag chansar på det.

Katten väntar!

26 april 2007

idag har jag uträttat en massa saker.
jag har städat korridoren och jag har städat mitt rum plus dragit några varv med toalettborsten. ja i holken.
jag tar det något lugnare med skrivandet på uppsatsen. inte bara bra att slita ut sig alldeles.
jag har kollat på tredje klotet från solen. behövligt.
jag har suttit vid datorn kanske 6h för mycket och inte gjort ett sk--.
funderat över min ålder. fyller 25 22 om prick ett halvår.
öppnat posten. som innehöll hindersprövningen.
tänkt på vilket efternamn joel kommer ta. jag kan inte ändra mitt pga speciella omständigheter.
min reklam/post hög på skrivbordet har skjutit i höjden. ett litet expriment jag håller på med.
inte tränat.
inte ringt telia.
inte ringt 3.
men jag ska nog ta och ringa joel nu.

man känner sig alltid så duktig när man haft en produktiv dag och verkligen fått något gjort. allt känns så bra.
i´m on top of the world.

bröllopstårta

det är ett mysterium i sig.
vad vill man ha. vilken smak, vilket utseende. så många frågor så lite svar.
jag googlar.
jag googlade på bilder...det första jag såg var detta.   image57 nej tack och godnatt.


orättvisorJag vill också shoppa i Beverly Hills.
Jag vill också ha en shortsoverall.


torsdag någon?

Hallå folket!
har varit uppe sen 7, nästan i tid med tuppen. det är slitsamt.
håller på och läser uppsats för fullt.
ska skriva analys till uppsatsen idag kl 12. mycket nu. ja mycket blir det.
och det konstiga är att det bara är onsdag idag. varför är det inte torsdag. det känns som en torsdag. vad ska man göra på en onsdag när man egentligen tror att det är en torsdag. det enda braiga med detta är att grey´s anatomy är på tv ikväll. ska inte missa det. no way railway som joel skulle säga. igår missade jag ugly B och hemmafruarna. highway.

image54

Godnatt från en trött och sliten Malin

image53

alltid fräsch som få. naturligt snygg. godnatt. vi får nog ta och sova på detta.

var försiktiga

today is a sunny day. vilket alltid verkar inträffa när jag måste vara inne framför datorn hela dan.
ny deadline på c-uppsatsen tills imorgon kl.10. men det ska nog gå fin fint. jag känner hur skrivandet bara flödar, ja flödar som värsta vattenfallet. helt sjukt. ska kanske skola om till journalist. jag är såååå bra på att skriva. och det där flödet som jag pratade om innan, det infinner sig alltid vid rätt tidpunkt för mig, alltid när jag vill att det ska flöda. det är som att jag har en magisk kraft. jag är som en superhjälte. jag tar min energi från andra människor om nätterna. mohahah jag suger upp deras flöde på natten. you suck. be aweare of supersmalin. hon är snabbare än en skenande gasell, starkare än en ilsken uroxe, suger bättre än malariamyggorna vid victoriasjön. ok så be aweare. det är jag som är din motståndare. visa
r e s p e k t för mig, du ser mig inte om natten, du hör mig inte om natten. men du vaknar upp med ett tiny tiny märke alldeles vid hjärtat och saknar totalt skrivarflödet. moohahahaha. mohahaha. jag är sjuk.

gissa flaggan

här kommer den, här kommer gissa flaggan.
ni har ju tur ni.

image52

och eftersom jag totalt snöat in på Afrika så....ja flaggan tillhör ett afrikanskt land.
det här är ju verkligen skit lätt. men det förstås jag kan ju alla flaggor. im a brainiac.

weekend tors-mån

i helgen har jag....suprise varit i uppsalaland.
åkte dit och åkte hem. no way railway...all way railway.
däremmellan hann jag åka till sthlm två ggr. en shoppingresa och en bröllopsplaneringsresa.
jag köpte en finfin nyckelring. på HM. den är blå och ser ut som en jordglob. ja det är en liten jordglob. det finns dock inget lyse i jordgloben, synd. mormor hade en stor jordglob med lyse i, jag älskade/älskar den. men syster har snott den nu. nu bor den i uppsala. och jag får träffa den nästan varje helg. det är bra. men vi alla vet var den hör hemma...
jag och joel har även hunnit titta på lite lägenheter, lutande tornet i pisa, en pensionärsdröms lya...det kan inte bli bättre. den lutande var kul. man behövde inte stänga ytterdörren för den slog igen av sig själv. praktiskt. men den var charmig. och sådär snyggt gammal. likelike.
vi provkörde en liten bil också, en liten liten bil, en C1:a. man blev åksjuk. no good gummisnodd. afghanistan gunilla kommer hem snart och då vill hon nog ha tillbaks sin bil. men vad ska då joel hämta mig med på tågstationen...? innebär detta att jag måste gå. usch. det tar ju säker 10 minuter och gå. hemska tider.
nä nu vänner ska jag ta och kolla ut en flagga. och det vet ni alla vad det betyder. time for flagg flagg spel.
på återseende.

hemska tider...härliga tider

trallallalala jag har köpt bröllopsskor. ok då måste jag bara få klänningen insydd. boka frisör. köpa sexiga underkläder. göra vigselprogram. bestämma mig för vilka blommor jag vill ha. hitta skålar. besluta om sånger. be om fint väder. tårtbeställning. ja det var nog det. eller kanske betydligt mycket mer. men mamma och pappa klarar nog allt det där fint. jag har ju fullt upp med annat. jag går ju i skolan. pendlar till uppsala. tränar. och tittar på tv.

svenska klonen

härliga tider. efter regn kommer sol. vaknade av regnet men nu ja nu tycker jag allt att det börjar ljusna så smått där utanför. som jag skrev innan, efter regn kommer sol. 7,5°C, inte illa inte illa, det tar sig (sa mordbrännaren). inte alltför kallt, kunde varit värre, skulle inte förvåna mig ett endaste dugg om det snöar hemma i hudik hudik, och det gott folk det är betydligt värre än regn.
regn det är bara uppfriskande.
regn tar bort allt smuts.
det är gud som gråter, gråter bort allt otäckt.
dripp dropp gummi...stövel.
remember: det finns inget däligt väder bara dåliga kläder.

      
jaha mmhm dom är inte nya, 2 år gamla men men... tycker ändå det börjar bli lite tjatigt med gummistövlar nu. var roligare innan när inte alla hade det...ja ja det är väl som vanligt att man börjar ledsna lite när alla har samma sak. ja, men ändå så är jag en av dom som tillhör den svenska klonen. vill inte vara det men jag är det, jag ser ut som alla andra som tycker de har en unik stil. den svenska klonen som sagt. men jag trivs nog med det. vågar inte gå utanför ramarna. jag är svensk. men jag är inte bitter.


krukbärandetanternas övervakning

jaha då sitter man här igen. tittar lite till vänster, ser min tavla med krukbärandetanter på. tittar lite till höger och stirrar rakt in i väggen. tittar rakt fram och ser en massa gem i en blomkruka. tittar även lite bakåt, tittar bort igen, inget skoj där.

              

jaha det var väl det.
ruskigt spännande.
Över och Ut Roger.

helg snart?

jag är helt tokigt trött.
jag tränar och tränar och tränar.
och inte får jag äta godis heller.
det är alldeles hopplöst, jag blir så trött så trött.
men nu är det bara två dagar kvar till helg och det innebär att det bara är två träningsdagar kvar.
det innebär även att det blir godis. och kanske chips. och kanske naturgodis. och kanske kakor.
skönt skönt med ledig helg.
sen börjar nästa vecka igen.
jag blir så trött så trött.
mer träning och mer träning.
mindre godis ja faktiskt inget godis alls.
men vad gör jag inte för 070630.
det är nog allt värt.

image45

next generation

Kul att en elvaåring kan sjunga som en gudinna.
jag, jag kan vissla och sjunga men inte som en gudinna.
jag sjunger som en gud.

så här kan det låta när mimmi tar ton. najs.

gissa flaggan

har kommit på en kul grej. jag kallar det för gissa flaggan.
det är på tok för dålig bildning bland det svenska folket, och då framförallt flaggkunskap.
själv kan jag till 100% alla länders flaggor, man kan säga att jag är något av en expert på området.

så folket, gissa flaggan.

image44

för er som vill ha pluspoäng och kanske en guldstjärna i kanten förväntar jag mig även kunskap om huvudstaden.
för er som behöver en ledtråd....kontinent: Afrika

...

sommar sommar och sol.

jag sitter inne.

KUL.

kompott, kompost

Har Afrikanska Unionen (AU) misslyckats med bevarandet av mänskliga rättigheter i Darfur?

Speeenande!

Vad tycker du?

haha för dig som fattar nada. c-uppsats on the go. tjat tjat tjat. men kul, ja kul, det är det.


sen så antar jag att ni alla läsare saknat mina små ordspråk som jag brukar slänga mig med....känn på denna:
"När man ser vad vissa flickor går och gifter sig med, inser man hur oerhört de måste avsky att behöva försörja sig själva"

Sug på den du lilla joel. det är inte bara en dans på rosor att gifta sig med lilla lilla oskyldiga jag. malin är snäll, ja iaf på sitt sätt. och malin har rätt sätt.

nu när det är söndag är vi väll alla sugen på nåt kul. kanske ska jag liva upp spektaklet som kallas livet med nåt skoj hoj. vad skulle det kunna vara då? hm antar att det får bli nån bild som livar upp, här är allt på topp, good good gummisnodd.

image43

titta, nu blev ni väl allt glada. Anna Skipper!
remember: du är vad du äter. alltså är jag söt.

drottning av uppsatsande

hallå.
hallå folket.
vet ni vad? nu går jag till skolan och uppsatsar.
jag uppsatsar som ingen annan kan. trallallalala.
ska nog träffa handledaren. ja det blir nog bra. vi är så duktiga.
bye bye butt!

skinny tant

titta va smal hon är.


örebro

örebro.
jag vill inte vara i örebro.
eller jo idag vill jag det. idag är det kalas!
kalas hos empa, emson, emme, bacon. det får man inte missa, inte för allt i världen.
det är kalas time.
kalas måste ha ett tema, det bara är så.
kalastemat ikväll är "friskis & svettis" eller "fittis & fettis" som en del kallar det för. jag väljer nog den senare looken.
ja kanske det.
mm hold your hourses.
vi får se.
det får tiden utvisa.

och e som fyllde år förra veckan. och jag som glömde bort det. hemska tider. ujujuj. det är inte bara bra.
ett jättestort grattis till e något i efterskott vill jag iaf säga. plus idag får jag ju träffa henne IRL. (titta vad jag svänger mig med coola förkortningar -in real life by the way)


påsk påsk påsk

Glad Påsk people.
Här är tyvärr påsken slut...men det har varit en bra påsk, ja så är det bara. fick godis över all förväntan, tror inte jag någonsin fått sååååååååå mycket godis. Haha det är gott med godis, i loooove godis. Ja trot på gröne det gör jag.

Ja just det ja servisen. blå med rosor. namn julia. snälla vi pratar inte mer om det nu. mmmhm jahaa Tradera! Fick en hel del annat av Eva i Norrland, påslakanset i ganska många färger och former, handdukar dito. ja mycket blir det, mest skräp om jag nu får vara ärlig på min egen blogg. Men resan dit gick la fint den. Jag hade blivit informerad om att eva bodde i sollefteå. det var fel. hon bor i tatatataaa  "aspeå i lögdeå". säg det högt med lite melodi. kul kul aspeå i lögdeå hahah KUL. ok. detta aspeå i lögdeå ligger ca 5 mil söder om Umeå... lite längre norrut än jag trodde men men jag fick åka över höga kusten bron. iaf på ditvägen...inte på hemvägen. i aspeå i lögdeå var det strömlöst, strömmen hade sprungit bort som torgny den blinde sa. Torgny är Evas särbo, han är helblind och bor i Skellefteå, de pendlar till varandra. Han åker buss i ca 3h för att komma till eva i aspeå i lögdeå, han hoppar av på E4:n och tar taxi till eva i aspeå i lögdeå... Han är rolig och snäll och gick in i balkong dörren...vissa hade svårt att hålla sig för skratt...inte jag utan joel. hemska tider. Ja iaf så skulle vi ju ut och äta på silver laxen men även där hade strömmen sprungit bort, vi fick åka nästan ändå till umeå innan vi hittade mat. alla andra åt fisk jag åt pannbiff. jag tycker inte om fisk.

Happy Easter!


Norröver.

nu åker jag norröver, rättare bestämt till sollefteå. vi ska dit och få serviser. bra bra. bara bra.
Eva i norrland som klanen ek kallar henne, hon är blind, och har en förkärlek till serviser. hon ger bort serviser. hon har inte plats med alla sina serviser.
återkommer med insiderrapport imorgon.
kan vi inte allesammans tillsammans nu hålla både tummar och tår att det inte är några fula....ja just det serviser.
"tumme och tå, nu får vi snart alla veta hur det ska gå"

Bildbevis.

Joel jag har bildbevis på att det alltid är du som bråkar.
Batt aj still löve jo!

   

min idol.

image33 Vill ni se lite mer fräcka bilder på Björne, klicka här.

1 april.

Efter några sura och maktkamps avgörande dagar kom han till slut krypande till korset. Yes det var han som ringde. Jag hade inte en endaste tanke att höra av mig, jag lever efter principen; mest envis vinner. Han var liite svårflörtad med att säga förlåt eftersom han allltid tycker att det är lilla jag som bråkar. Man jag är ju så liten. En som är så liten kan inte bråka, det ligger inte i min natur. Självklart sa jag förlåt eftersom jag är så snäll och då det är den eminenta dan 1 april... Till slut kunde han säga ett litet motvilligt förlåt.... man att det var han, ja han, som ringde säger väl allt. He loves me, he wanna merry me. Inlägget under var kanske lite magstarkt. Kan kanske bero på att jag läst spanska i 6 år. Den sydkontinentala karaktären har nog blivit en del av mig, den har zatt zina zpår....het som chili men stärkande för själen. Appropå ingenting, vet ni en sak som jag hatar. Myror.


 

Ciao.


RSS 2.0