Hudiksvall

Jag ä hemma! Ja hemma i Hudik, i Glada Hudik!
Det är skönt att vara hemma, jag trivs att vara hemma.
Hemma behöver man i nte göra någonting, jag tycker om att inte ha någonting att göra.
Men snart alltför snart ska jag iväg, jag ska iväg till min man i Uppsala. Och efter det ska jag iväg till en gudsförgäten håla kallad Örebro.
Jag hatar Örebro, Sveriges sämsta stad.

Det snöar massvis här i Norrland...eller MellanSverige som jag säger. Kanske snöar det så in i bomben så att jag inte behöver åka härifrån, det vore skönt, ja det vore alldeles fantastiskt.

Ve och Fy mitt älskade H&M håller på att byggas om här hemma så när jag glad i hågen tog mig ner till stan i -12C och trippade in där på Guldsmeden, the big mall in Happy Hudik, är det som om en bomb skulle träffat affärn...besvikelse, stor besvikelse. Men det kommer nog bli alldeles kollofantastiskt fint och bra när det är klart. Jag är kär i H&M. Men det kanske ni redan visste.

Nä man kanske skulle ta och äta sig en till semla nu, ja det är nog bäst.

Hoho jag har fredag hela veckan lång.

...

Jag tycker om att sova, jag gör inte mycket än att sover nu för tiden, inatt sov jag 13h plus att jag sov hela dan innan också...ja jag sover, ja jag sover mycket.
Vad gör du, är du vaken? Stackars dig, du skulle prova på att sova, det är bra att sova. 
Har du tänkt på hur allt bara är ett evigt snurrande, ingenting blir någonsin klart. Man borstar tänder, dushar, tvättar, städar bara för att göra om det igen...tokigt tokigt jag har slutat upp med sånt nu...eller jag tror jag har det iaf, vad är det för vits att bara göra allt om och om igen...och inte funkar det att jobba in det heller, det vore bra om man kunde det, om man iaf kunde göra det nångång, ja som till exempel nu.
Nä man kanske skulle ta och sova istället, ja och jag skiter fullständigt att borsta tänderna för jag borstade dom 365ggr igår kväll så det får räcka för i år. Skit samma om mina tänder blir som små svarta stumpar, jag ska ändå bli en gris och flytta till Frankrike och leta tryfflar. Ja det förstås om jag inte blir en ängel först. 

...

Har lämnat in min seminarie uppgift, C-kursen har härmed officiellt inletts.
Fick VG på senaste tentan.
Orkar nu springa en halvtimme på löpbandet, min kondition förbättras radikalt dag för dag.
Har hittat några att skriva C-uppsatsen med, blir nog kul kul, vill faktiskt sätta igång med det nu.
Kommer vara ledig ca 1,5 vecka mellan kurserna!
Har idag levt på en påse ostbågar.
Igår levde jag på en påse godis.
I förrgår levde jag på skorpor.
I förrförrgår levde jag på en påse godis.
Varierande kost är mitt motto.
I tiden: språktest på fredag.

Om det är något mer du undrar över är det bara att fråga.

RSS 2.0