english kiss in London

english kiss in London

nicole och jag, 21:48.

-trallala imorrn kommer joel, super kul dvs kul kul cykelhjul.
-om 163 dagar är jag säker gift, skojhoj.
-har börjat en ny kurs, negotiating in the european union, krävande, shit pomfritt.
-har överansträngt mitt högra knä efter all intensiv träning, det är en svår avvägning det där, bli fit eller hoppa på kryckor till sitt eget bröllop??
-strävar efter ett BMI på 16,2 (soon and very soon!)som nicole richie. Hon är verkligen smal. När hon tar på sig en fårskinnspäls ser hon ut som en piprensare. Men snygg det är hon det kan ingen förneka.

v.3 tisdag/onsdag

ojoj här sitter jag uppe mitt i natten och bloggar, borde snarare ligga och blunda ja eller kanske med andra ord sova.
Har börjat en ny kurs, en c-kurs är allt lite spänd och lite rädd men men det ska väla ordna sig det med det brukar ju göra det till slut. Skrev en tenta i fredags, handelsrätt inte alltför lattjo men jag hoppas att man klarat den iaf, ja det är ju klart jag kan inte tänka mig att jag skulle kunna misslyckas jag är ju rätt smart ändå. Vill inte skryta men är på så där ruskigt bra humör inatt.
Åå förresten jag har inte ätit godis på 10 dar, måste va rekord för min del i mitt liv, mäkta stolt är jag. Ska försöka äta godis en gång i vecka det vill säga lördagsgodis men hoppade faktiskt (trot på gröne) över nu i lördags för att inte falla tillbaks i träsket...

Annars i mitt liv försöker jag komma på ett kuligt uppsatsämne, planerar för fulla muggar inför sommarens bröllop, försöker få lite kondition, har fortfarande rött nagellack, har beställt från hm katalogen och asos.com, älskar anna skipper (mohahhaa), ska anmäla mig till ett språktest för att se om jag kan få komma iväg till kina eller japan, ska läsa 30p den här terminen också, läser the kite runner och saknar joelpoel.

v.1 2007

Nä här bara åker jag med i pulkabacken (där det iofs inte finns nån snö) utan att ha en endaste liten tanke på att blogga. Självklart ska ni få en liten update över vad som skett. Det största som skett är att vi nu är inne på år 2007, sjuukt, det här kommer bli mitt bästa år någonsin...iaf om en viss kille som för närvarande är hos sin mor i Oxelösund har mod att tacka JA på den stora dagen...ja mer säger jag inte. Det har hunnit vara jul och nyår. Kul har det varit. Har fått så fina julklappar, favoriten är självklart mitt hemstickade mobilfodral som lilla Elin gjort åt mig. Stackars Joel som köpt ett till mig, det uppskattades inte lika mycket men men det var ju också fint och eftersom jag är en väldigt ombytlig flicka är det bra så att jag kan matcha till min outfit på ett alldeles utomordentligt sätt.
Nyår firades i Sthlm med Outlook! Skoj Hoj! Saknades några väldigt värdefulla msk men det gick det med. Såg på fina fyrverkerier, shoppade med Tea medan de andra satt helt utmattade och fika på mc donalds efter 2h shopping i storstan, åt pizza....ojoj har inte heller riktigt kommit igång med nyårslöftet än, mindre godis och bara på helgerna...börjar nog på måndag. För att komma tillbaks till nyårshelgen så vill jag tacka alla för några riktigt underbara dagar, det var grymt gänget!

Tillbaks i örebro nu och har hunnit äta havregrynsgröt som förmodligen kommer bli vårens mathit, grymt gott med lite vaniljyoghurt till, har även slängt en möglig mjukost och snart ja snart måste jag hoppa in i dushen annars kommer hannapanna storkna imorrn i grupprummet. Åhhh Hanna jag hitta lite tacopaj längst in i frysen så jag tar med det till lunch imorrn.

Ett kollofantastiskt grattis till alla mina små vänner som förlovat sig alldeles nyligen, anatar att ni 3 par som gjort det känner er träffade. Kul kul cykelhjul! (åååå vad jag saknar min anna som för övrigt var med på bild med joel i dagen igår). Och självklart ett stolt grattis till Sara som ska bli läkare, hon kan allt den tjejen (du har alltid en hel massa kläder att ta på sig, glöm aldrig det Sara, oj vad vi ska va snygga i år)

Jag tycker om er alla, ha ett välsignat nytt år!

RSS 2.0