var dag har sin plåga.

för att kanske uttrycka det i magstarkaste laget bär det av till avrättning imorgon.
och då menar jag inte att haspen kommer för att
försöka charma sin fru (läs mig) tillbaks till sweden.
jag menar givetvis muntlig final exam i kinesiskan.
prata det kan jag. det svåra är att det bör göras på kinesiska imorgon.

Kommentarer
Your lover: Elin

Lycka till syster! Du ska se att det går finemang, bara att kläcka ur dig något obegripligt så kommer alla att muttra att hon talar ju rena kinesiskan... Hmm elller var det grekiska? Du lär väl märkat på betyget. Sedan är ju alltid 2 extra lager med mascara till hjälp. Puss!

2007-12-05 09:57:29
Your lover: Maja

Hoppas att det gick bra för dig. Jag vet att det gick galant för dig. Är du helt klar nu? Vad ska du och mannen göra? När och var bär det av? Tell me more!!! Min avrättnign börjar imorgon och slutar på nästa onsdag klockan 18. Imorgon börjar jag med spoken japanese exams. Har två A4 med frågor och svar som läraren kommer att peka på och jag ska säga (allt som står på papret är på eneglska). Sedan är det tre minuter fritt tal. Kan ju knappt säga mitt namn. På fredag är det högläsning i reading och writing och på måndag och tisdag är det skriftliga finals i både spoken och r&w. Kul va? Ska kanske nämna att jag ska trycka in tre exams på mina eftermiddagskurser fram till på onsdag. Kul kul. Hoppas din kommande vecka blir bättre. Förlåt för att jag klagar här i bloggen men du är ju aldrig omline på msn....

2007-12-05 10:21:10
URL: http://majaaa.blogg.se
Your lover: majabaja

Har mannen din kommit nu??? Du måste ju ge mig info hur ditt test gick.. Jag har ju fortfarande fem miljoner test kvar. Nu ska jag skriva en hemtenta om Kinas rättssystem. Letade fram den gammla hemtentan från "utvecklingfrågorkusen".. Minns du hur vi kämpade med den under de 48 ??? timmarna vi skrev den. Jaja, jag hoppas att jag hittar något bra som jag kan inspireara mig (läs kopiera rakt av) i den i alla fall.. Saknar dig och våra kvällsmys.

2007-12-08 03:18:00
URL: http://majaaa.blogg.se

Your thoughts:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0