möhippa

dags att lägga in en snygg bild från möhippan. titta vilken snygg väst. man kan säga att mina kläder gick i ett sk. djurtema. synd bara att mina cykelbyxor inte syns. rosa leopardmönstrade. coolt djuriskt.
image149

remajnder (sv. övers. påminellse)

vill bara påminna er alla att i övermorgon är jag inte längre Ms Malin Canslätt utan Mrs Malin Canslätt. nice.

 me in da kyrka förra sommaren. me går snart att se i da kyrka nu i sommar. en lördag nära dig.

wether

om det blir regn på lördag kan jag inte svara för konsekvenserna från min sida. jag kan begå mord. vet inte på vem, men någon kan jag nog straffa.
ja det är bäst att det blir finväder på lördag. sådetså.


help

hjälp. min nacke känns som att den skulle ha dragit en slipsten.
men kanske kanske, har jag inatt blivit nedfrusen. någon har kanske gjort hemliga expriment på mig. och det enda som jag idag känner från de vetenskapliga exprimenten är min nu upptinande och stela nacke.
ja kanske.
eller så har jag sovit knepigt.
eller så bar jag tonvis med bord och stolar igår.
jag tror helt klart. ja jag är helt garanterad. att jag varit med om något speciellt inatt. jag är en väldigt spännande person så jag förstår att andra msk eller marsmsk är intresserade av hur min hjärna och kropp fungerar.
help jag har blivit nedfrusen inatt. help. lite otäckt är det allt.
HELP.

starkus

nu så hörrni nu börjar det allt ta fart.
borden är på plats.
stolarna är på plats.
jupp jupp snart dags för bröllopsfest.
wohoo.
jippie da yay.
och det bästa. jag har burit en massa bord och stolar.
nu är jag skitstark.
no more cellulites on my arms.
 ni kan se mig uppe i högra hörnet. använd bara fantasin.


shopping shopping...?

nu ska mina flipperyflops och jag ta en tur ner på stan. alldeles strax.
jag hoppas på lite secondhandshopping.
och kanske lite reafynd. who knows vad den här dan har i sitt sköte. bäst vore det om jag hittade något som var gratis. gratis har jag iaf råd med.
mindre än en vecka kvar nu.
och nu har det mulnat på sig. fint väder imorse. skit piss väder. ohhhh jag blir så arg. ohhhh arg arg arg.

möhippa

ja så var det avklarat. och utfört galant från min sida.
igår bar det av till furuvik. skoj hoj.
jag fick spela apa, hålla orm, åka karusell, spela kyckling och lite annat otäckt. och inte ett skit vann jag på chokladhjulet heller. jag som vann 50 kr på mina uppdrag. allt spenderades på det där fuskhjulet.
på furuvik finns fåglar. mycket äckliga och fula fåglar. i hate birdisar. och det vet alla andra som jag skulle spektakulera för. tyvärr finns det på film nu också.
bananäventyret ska jag väl inte ens ta upp här. involverade ett antal kväljningar.
det bästa på hela dan var när jag träffade Nicke nyfiken och hans gulklädda vän. jag var den ende som fick en kram. och det två. haha loosers.



bye the way så är jag fortfarande skitsnygg i mina linser.
jag citerar:
Elin: du får ju skit stora ögon nu.
Jag: i know.
Jag: fast mina ögon sitter lite tätt, som på en kriminell.
Elin: nä det tycker jag inte. dom är skitsnygga. blå och gröna som medelhavet.
fatta jag har medelhavsögon. hur coolt är inte det så säg. döläckert.


midsummer

have a very nice midsummer.
det ska jag ha.
speciellt nu när det är dags för jordgubbstårta.
annars har jag köpt prisvärda pringleschips på ÖB idag.
ja det har sannorligen varit en kanondag idag.
me och bäbis har även varit och spanat in vart vi ska sova på bröllopsnatten. mys pys.
jaha dags att spexa vidare här på hemmaplan. kanske ta en dans runt den gigantiska pen...
happy happy midsummer friends, enemies och alla ni andra.

dödskul blogg

har precis suttit och läst lite på min egen blogg. läst lite gamla inlägg och konstaterat att jag har en kollofantastiskt rolig blogg. den är ju dödskul. det verkar dock som att alla inte insett detta, jag väntar fortfarande på ett telefonsamtal som kommer göra mig till superkändis. konstigt att det inte skett ännu. men jag antar att det bara är en tidsfråga. 

snygg i svart

image145
ikväll kommer snyggjoel. jippie yay.
i väntan på detta ska jag ta och, ja vad? vänta?
eller leva livet som ogift, sista chansen nu.
vi får se hur jag gör. en gissning är sitter hemma framför tv:n och väntar på bäbis. men det är bara en gissning. inget är bergfast.

döläcker smalin

här kommer hon med linserna. för första gången i mitt liv sitter jag här och bloggar med linser. jag har iofs aldrig gjort något annat med linser heller. its första gånngen i mitt liv som jag har linser. och det känns kanon. vi får väl se vad jag säger ikväll när dom ska tas ut. mayby inte lika happy mayby happy.
tyvärr kan jag inte ladda upp en bild, i dont have any usbsladd. men jag är döläcker, ja rent ut sagt ursnygg i linser. och med lite mascare påkletat är jag så gorgeus att jag självantänder.

dagen torsdag

här bakas det för fullt till bröllopet, det går finemang.
senare bär det av till optikern som för övrigt har påpekat att jag i princip är blind.
jag tror jag lider av allvarlig bloggtorka. det får räcka för nu.

...

killing me softly...


onsdagen

imorgon kommer bäbisjoel. wohoo.
jag sliter häcken av mig med allt bröllopsbestyr. no sleep.
trött trött.
jag undrar bara om det inte är bröllopsdagen snart. snart kan jag inte motstå godiset som kallar på mig. Kom kom kooom till Kiorre-Pirren. hur känner ni.
sitter vid sis dator och ska undersöka om hon har några läckra kort på mig.
  jag som tomte

 jag och joel i örebro

 jag vid slottet


bloggingmesoftly

här bloggas det inte hejvilt men sånt är väl antagligen livet för en bride to be. Bloggar kanske lite mer på bröllopsnatten.
have a nice da mates.

sön-mån

idag (eller rättare sagt igår) har jag varit godisfri i en vecka. det är inte illa. inte illa alls. dock har det skett ett frekvent intag av glass, chips och kakor. men no candy. bra bra.
dock har jag haft känningar av lite halsont nu på kvällningen. är lite orolig att jag ska gå och bli sjuk nu. men det är väl iofs ingen otänkbarhet då min kropp för tillfället saknar viktiga beståndsdelar. min kropp är inte van att leva under sådan här press. inget godis varje dag gör mig svag och nervig.

Vigselbesök

om ni bara visste vad jag gjort idag.

jag har varit på vigsel. där de båda fick varandra fastän jag inte hörde någon av dom svara ja. dock satt jag låångt bak i en stoor kyrka.

jag har varit och spanat in studenternas balklänningar. mycket fint. såg inte många gräsliga kreationer. många korta klänningar. super snyggt. när jag tog studenten och gick på bal för sisådär 200 år sen fick man inte ha kort klänning, det skulle man aldrig ens kunnat tänka sig. därför får jag nu dras med en hemsk hellång kreation. jag var ur ful i den då och inte mycket snyggare nu heller. det enda positiva med den klänningen är att den passar än idag. ganska stor faktiskt men det var den då också. inte förändrats så mycket kroppsligt med andra ord bara fått ett hundratal fler celluliter på fettolåren. klänningen ska nog köras iväg till en skräddare för att få en något kortare finish, lite tyll därunder blir nog inte heller heltokigt.

jag har även varit till floristen och beställt lite jox inför bröllopet.

sen har anna och jag lekt lite på kvällningen. fikat och donat med sånt som vi tycker är kul. pratat och så.

imorgon ser jag framemot att få träffa min frida. kul kul kul.

bara två veckor kvar nu. ojoj vad tiden springer iväg. snart är det dax. jaja nu ska jag ringa till bäbis och höra om han överlevt dagens bravader innefattande rosa klänning på stan i uppsalalandet. later dudes.

stressad? vem? jag?

hej hopp.
tillbaks efter en snabbvisit i storstaden STHLM.
mycket nu. ska skickat in en mängd olika papper till HK senast måndag. jag har inte börjat titta på papprena ännu. har svårt att tro att jag hinner fixa allt tills dess. kan tänka mig att visumansökan tar lite längre tid än så...och så kommer det ju en helg nu. ganska olägligt med helg nu tycker jag. bara att ta tjuren vid hornet och maila och säga att jag inte hinner tills den 18 juni.
annars leker livet för fullt. sakta med säkert närmar sig 30 juni med stormsteg. HUR SKA JAG HINNA MED ALLT? jag börjar bli smått galen. HUR SKA ALLT BLI? ojojojoj. DET FINNS INTE EN CHANS I HELA VÄRLDEN ATT ALLT BLIR KLART. detta är fakta som skrämmer mig rejält. får ta och gömma mig under täcket ett tag och tänka ut i vilken ände jag ska börja med allt. när jag sover funderar jag som bäst. och så slipper man ångesten ett litet tag.

13 juni 2007

idag har jag gjort stan farlig med mitt fula ansikte.
det gick dock ganska bra. inga dödsfall. inga spyor. inga burop. ok här är jag ironisk. egentligen är jag döläcker.
japp allt finfint.
har fixat med lite hemliga saker i stan. allt bra. och några steg närmare 30 juni 2007.
imorgon bär det av till huvudstaden och vi kan väl alla hålla både tummar och tår att jag httar ett par ursnygga örhängen.
nu är det matdags. blir chokladbollskrubb. jippie. yayaay

fågelbo och död fågelunge

jag har badat. nu när sommaren äntligen är här har jag kommit på att jag inte gillar sommaren. på sommaren är det bad var eviga dag. det innebär att håret blir blött och tovigt var eviga dag. det innebär att det är fullständigt omöjligt att borsta håret. detta innebär att mitt hår ser ut som ett fågelbo. i vanliga fall borstar jag mitt hår 1-2 ggr i månaden så det finns inte en tillstymmelse till att jag skulle börja med en sådan ovana att göra det varje dag under sommarhalvåret. men under övriga året badas inte håret var eviga dag.
i don´t like my hår. mitt svintohår tar bort de värsta fläckarna på joels skitiga spis. och i don´t like att mitt håret likställs med ett fågelbo.
idag, när jag och pappa var på byggmax såg jag en död fågelunge klämd mellan några plankor. mohaha stendöd. försökte ta kort med pappas mobil men det är nog lättare att manövrera en rysk rymdraket än att klara av det med den mobajlen. så no kort.

all by myself

idag har jag uträttat en hel del. följt med pappa till papperhuset för att köpa engångstallrikar. följt med pappa till byggmax för att köpa överliggare till altanstaketet. följt med pappa till lidl för att köpa billigt gevalia kaffe. vidare har jag by myself dammsugit mitt rum. mamma jobbar idag. sen har jag läst bok och ätit toast för glatta livet. i love toast. nu har jag planer på att jag och pappa ska åka och bada.
mer bilder från i julas. länge sen nu. tokigt vad tiden går fort. när ändå pappa har en del snygga pix på mig så ja whatever.
 joel och jag spexar

 joel och jag spexar inte

bilder och sockerdricka

använder mig av pappas dator där jag hittat lite fina bilder från den gröna julen. det var antingen det eller en massa bilder på bilar. för min egen skull valde jag ut lite tjusiga kort på mig själv att lägga ut på min egna blogg.
 sträcka ut armig smalin

 sjuklig smalin

 tröttig smalin

ja här sitter jag och dricker sockerdricka. med nytt rent glas. jag älskar att dra ner disk. i love diskmaskin. nytt nytt nytt. ett glas vatten här, ett glas sockerdricla där, ett glas granatäpplejos på the 2:nd floor. nice. big time nice. och det bästa är att här hemma hos MoP verkar disken placera sig i diskmaskinen av sig självt. det är grymt bra.




bathtime

igår blev årets första bad. med mitt valrosspäck klarade jag kylan utan minsta tillstymmelse till att frysa. något oroväckande men det är sånt som händer.
imorgon börjar mitt nya liv. inget godis fram till bröllopet. på torsdag blir det provning av klänning och det känns lagom kul. men nu väntar iaf 4 sväldagar.
interesting news babys'

strawberrysar

dags för jordgubbar. en undran. varför heter det jordgubbar på svenska? strawberry på engelska är bra nog mycket coolare. jordgubbar...låter snuskigt. hädanefter blir det strawberry för min del.
sen blir det bad. hoho solen skiner och smalin* är glad.


*namnet är fingerat

but who's the queen?

jag förstår att ni har tråkigt utan mig.
joel jobbar och är på nåt jox med jobbet. båt inblandad. får se om han kommer hem.
imorgon bär det av till happy hudik. det innebär att vi åker förbi läby. i läby finns en godisaffär. den är grym. yohooo! here i come to make läby a profit village. japp där fick jag till det.
idag har jag lagt över en hel bunt med bilder på datorn. ja från joels dator. han har så grymt mycket snygga bilder på mig. men nu har jag dom också. vänta och se.
     image136 
för att citera joel och elin:
joel: who's the king?
elin: candyking*

*karamellkungen


packing

jag packar.



och packar



blir alldeles tokig. hur mycket saker kan man ha? tänk om taket spricker.
det kan man allt kalla oväntat besök.
fast det förstås är väl ingen hemma under mig så jag får väl ta och koka mitt eget kaffe.
allt detta prat om kaffe gör mig sugen på jos.
apelsinjos får det bli.
fast.
ja då måste jag vara vaken ännu en timme. man ska inte borsta tänderna alldeles efter att man druckit jos. så är det och vem är jag att säga emot det. ingen. så vaken till 00:37 får det allt bli.
tvättid imorgon 07:00. det som inte dödar en härdar en. tvätta tidigt på morgonen är karaktärsdanande.
/blivande duktig och snäll fru.

öde

ho ho.
det ekar tomt i tybble.
hoo hooo.
alldeles ensam. bäst att passa sig så man inte råkar ut för något otäckt.
tur att jag lämnar örebro snart. imorgon.
sista natten i örebro. kanske for ever. kanske inte. iaf inte på några månader. nice bice.
hoo ho.
koko.

bröllop # 1

och så fick dom två varandra.
och R som är en traditionsenlig tjej bytte efternamn. no comment från min sida.
nu spexar de tu runt på Baaaliii. avundsjuk.

 fiiina. fiiint.


soon

soon. snart kommer han.


snyggjoel...

jihooo!
yay!

ensamt.

hallå hallåå hallååå.
jag är så ensam.
jag har så tråkigt.
lååång väntan på M&P.
hallå. hallå. någon där?



jag längtar efter snyggjoel.
titta va smal han är. Afrika kan göra underverk för kroppen...

choklad.

för att citera marabou. "hur många rutor gör dig glad?"
ja idag kanske det skulle funka med en 200 grammare. hur många rutor är det?
UPDATE: det är 28 rutor i en 200grammare.

ett måste?

dags att bli medlem? här.
så grymt nyfiken. gissar att perez iaf ligger med som en gammal goding.

1 juni...

...tokigt med första juni. sommaren skjuter från höften och har antagligen träffat solen som ligger och blöder och dör någonstans där ute i rymden.
busy day annars.
tvätta.
städa.
internationella kontoret.
international co-ordinator; Anita.
packa.
dusha.
city.
handla.
ÖBO.
och säkert ett dussin till med saker. eller inte. skulle vara tv.
men det gör mig igenting för jag har sommarlov.
tyvärr har bara inte vädret fattat att det är sommarlov nu.
tjingelling!

RSS 2.0