so here we go folket.

jag vet redan nu att detta kommer vara förvirrande och trådlöst.
but here we go.
tentan igår gick ok. elin; openbook visade sig inte vara riktigt så användbart då frågorna var essäfrågor och läraren var ute efter att vi själva skulle reflektera över sustainable development. stackars kineser, de var helt förstörda. jag har iaf fått lära mig att tänka själv och kritiskt analysera det mesta. det har inte de stackars kineserna fått lära sig. annars säger jag lycka till på din not openbook exam. det kommer gå grejt. appropå det där med solning och hudar mm så var det nog bäst att du inte såg mig efter filippinernaresan...i'm not gonna look nice när jag turn into 70 år.
än har jag inte klippt lugg. joel hotar med generande hårväxt ovanför läppen så vi får se hur det blir med luggen. maja säger åt mig att inte tona håret, hon känner mig för bra. jag är less på håret. vad gör man då om man inte får klippa lugg och inte färga det. maybe i will do a britney?
john locke har fått ett smeknamn, JL, jag är sådär förtjust i det men han verkar gilla läget så jag får väl sitta tyst och bara go with the flow.
en örebroare är nu i uganda. det gör att jag funderar på vad jag gör i asien. africa is the place to be. hon landade i nairobi, kenya. har sett bilder.
började nästan gråta det är ju som hemma.
tutorial om 20 minuter. ska handla om barnsoldater i sierra leone och humanitarian intervension. i love human rights. och jag är inte ironisk, i really love human rights.
sista dictation i kinesiskan ever idag. gott. bara final exam kvar.
precis en vecka tills joel landar på asiatisk mark. jippie da yayay.
igår kom vintern till HK. min igoogle säger mig att det ska vara sol och 20 grader idag. 20 grader har aldrig innan kännts så kallt. det får allt bli randiga strumpor på idag. annars har airpollution varit värre än vanligt de senaste dagarna.
allt som allt så är jag glad och ser framemot att resa, hajking i 4 dagar är nåt jag antar att jag kan genomlida när jag har dykarcert. tagning i thailand i sikte inom en snar framtid.
"vissa gillar frilufsliv andra är snygga"
i love you all.

Kommentarer
Your lover: annapanna

hej. jag tycker att du är rolig. humor var ordet. kram!

2007-11-28 11:32:53
Your lover: Anonym

hej och tack så mycket.

2007-11-29 00:43:50
URL: http://sjukdom.blogg.se
Your lover: Maja

Det är ju bra att vi får lära oss att ordbajsa på de svenska universiteten då.. Hade du nytta av nu min vän. Haha, jag kan aldrig mer visa mig i mitt klassrum. Igår var vi på fest hos min lärare och jag råraggade på honom. Dock på skoj men det är ändå lite genant sådär...

2007-11-29 02:00:39
URL: http://majaaa.blogg.se
Your lover: red.

Maja: the way to go girl! en liten undran bara är läraren japan?

2007-11-29 05:57:57
URL: http://smalin.blogg.se

Your thoughts:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0