bread lover. (sv.övers. brödälskare).

igår åt jag upp en hel limpa själv.
en sån där med alldeles kritvitt bröd och som är alldeles luftig och spröd.
är franska det rätta namnet? 
det bästa med sånt bröd är att man kan äta hur mycket som helst.
det är ju bara luft. sånt är skönt att veta.
värre är det med sånt där mörkt gtovt bröd.
det sätter sig som en cementklump i magen.
det kan bara inte vara bra och nyttigt.
enkel matematik; luft är ingenting=bra. inte luft är massor=dåligt.

/ malin a.k.a bagaren.

Kommentarer
Your lover: Bajamaja (hahahhahah vad kul jag e)

Kallas det inte bara rostbröd?? Eller formfranska kanske?Jaja, jag har inte haft ett sådant bröd hemma på många år för jag kan inte hantera det. Samma sak med brödrost, jag skulle inte kunna äga en sådan apparat...

2008-06-27 13:44:25
Your lover: red.

Bajamaja: nej inte rostbröd, du vet sånna där små goda småfrallor fast i en lång limpa. fatta gott!

2008-06-27 13:49:13
URL: http://smalin.blogg.se/
Your lover: Maken

när luften fylls med bregott är der kasnke inte så nyttigt....

2008-06-27 14:29:49
URL: http://thestoryofmywife.blogg.se/
Your lover: red.

fy vad den där maken ska hålla på och lägga sig i min kosthållning hela tiden.

2008-06-27 16:01:21
URL: http://smalin.blogg.se/

Your thoughts:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0